El lliurament del premi Vicente Ros Belda protagonitza un cap de setmana ple d’actes fallers

El dissabte 10 de febrer, la Fallera Major de València, Daniela Gómez, feia lliurament als nostres màxims representants infantils, Carlos i Daniela, del guardó que atorga la Federació de Falles en Especial Ingeni i Gràcia.

 

 

 

Este acte donava el tret d’eixida a un cap de setmana replet d’activitats. A la vesprada, Daniela, Carlos, Laura i Pablo van gaudir de la presentació de la falla veïna i amiga de Fernando el Catòlic-Ángel Guimerà, coneguda com ‘El Bunyol’. El dia va concloure amb la visita de la Mare de Déu peregrina a la demarcació de la falla Convent Jerusalem.

 

El diumenge al matí es va realitzar el tradicional intercanvi de fotografies. La nostra Fallera Major, Laura, va compartir este moment amb la resta de representants del nostre sector. En el marc incomparable del Palau de l’Exposició, Rocío Gil, Fallera Major de València, va fer lliurament a Pilar Morata -fallera de la nostra comissió i mare del nostre president infantil- del Bunyol d’ Or amb fulles de llorer i brillants, la màxima distinció que atorga Junta Central Fallera. Tanquem este intens cap de setmana amb un menjar en el casal que va oferir Ascen Alonso pels seus 50 anys en la comissió.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo General

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s